• Головна
  • Торт «Графські руїни» - незабутній смак
Новини компаній
10:00, 23 серпня 2022 р.

Торт «Графські руїни» - незабутній смак

Новини компаній

Швейцарія славиться своїми надійними банками та суперточним довговічним годинником. Мало хто знає, що один із найсмачніших рецептів торта народився у цій консервативній країні. Швейцарський кондитер Гаспаріні випадково винайшов безе, яке стало основою торта «Графські руїни». А майстри кондитерської Tortu.od чудово засвоїли досвід попередника, удосконалили технологію та готують безліч тортів на замовлення в Одесі за оригінальними рецептами.
Рецепт торта "Графські руїни" відомий і під іншими назвами: "Графський замок", "Пінчер", "Замок кохання", "Каприз". Він дуже популярний та складає гідну конкуренцію знаменитому «Київському» торту.

Чому так часто замовляють торт «Графські руїни»

Замовляють цей торт на всі свята – дні народження, ювілеї, весілля. Він підходить для найбільш урочистих та багатолюдних заходів. Причин такого попиту та популярності кілька:

  • Безпечні інгредієнти
    Це ідеальний варіант для алергіків. У класичний рецепт «Графських руїн» входять лише звичні продукти, більшість з яких не викликає негативної реакції організму;

  • Свіжість продуктів
    "Графські руїни" неможливо обдурити. Для торта підходять тільки найсвіжіші та якісні продукти. Якщо спробувати використовувати компоненти другої свіжості, випічка просто не вийде;

  • Божественний смак
    Поєднання м'якого бісквіту, безе та крему – це вибух смаку. Торт має приємну текстуру та подобається практично всім.

Всі інгредієнти доступні, тому торт часто готують в домашніх умовах. Але виходить далеко не у всіх господинь. Складність полягає у приготуванні бісквіту та безе. Якщо вони виходять недостатньо повітряними, десерт стає менш пишним, легким та приємним на смак. Тому краще замовити торт - ціна на нього є прийнятною, а професійні кондитери готують незмінно якісно.

Історія смачного рецепту: від 17 століття до наших днів

Торт має довгу історію. Звернемося до далекого минулого. Почнемо зі швейцарського містечка Майрінген та легендарного Гаспаріні. Як він додумався до ідеї приготування безе? Як і багато геніїв, випадково!

Гаспаріні був італійцем, і в Швейцарію його навів унікальний талант: він майстерно готував десерти. Якось він збивав білки з цукром для якоїсь випічки, але надто захопився й випадково отримав пишну солодку піну. Вона вже не годилася для початкової мети, тому Гаспаріні зважився на дивний експеримент: поділив суміш на невеликі порції та підсушив у печі.

Так вийшло безе – ніжне тістечко, яке тануло в роті та залишало незабутньо приємний присмак. Кондитер із Майринген любив своє місто й назвав нову страву на його честь – меренги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
live comments feed...