На Конотопщині відзначили День пасічника

На Конотопщині відзначили День пасічника, Анатолій Кияшко
19 серпня своє професійне свято відзначають представники найсолодшої професії – пасічники.
З метою вшанування представників найсолодшої професії відділом культури Конотопської районної державної адміністрації на власній сторінці у Facebook був організований челендж «Заряджай імунітет – споживай цілющий мед!», під час якого 37 пасічників Конотопщини поділилися світлинами своїх робочих буднів, а користувачі мережі віртуально змогли доторкнутися до таїнства народження цього цілющого та духмяного продукту.
На Конотопщині відзначили День пасічника, фото-1
Бджільництво в нашій країні є дуже поширеним заняттям. Зокрема, якщо підрахувати увесь мед світу, то кожна сьома його тонна буде з України. І це не дивно, адже сьогодні на пасіках нашої держави працює близько 5 мільйонів бджолиних сімей! І всі вони потребують ретельного догляду! Саме тому бджолярів із давніх-давен шанували на українській землі. Протягом сторіч виготовлення меду з клопіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво, а його секрети відкриваються лише дбайливим і працьовитим.
День пасічника Конотопщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Коментарі