Конотопчанин на вершині Говерли приготував борщ

14-річний конотопчанин Микита Іщенко потрапив до неофіційної Книги рекордів України. На висоті понад 2 тисячі метрів він приготував смачний червоний борщ

Своєю стравою він нагодував усіх туристів, які піднялися на відому українську вершину.

Видання "ВекторНьюс" пише, що від самого початку перед Микитою існувало багато складних завдань:
1. Зважитися самому на такий вчинок;
2. Отримати дозвіл від дорослих;
3. Навчитися ідеально готувати червоний український борщ;
4. Підготувати всі необхідні складові для приготування борщу в похідних умовах, до того ж ще й на гірській вершині;
5. Організувати поїздку в Карпати; 
6. Увійти в гарну фізичну форму, щоб без проблем піднятися з двадцятикілограмовим рюкзаком на найвищу гору України;
7. Подолати природні і фізичні явища: складність закипання води на великій висоті, запаморочення, сильний вітер, пекуче сонце, можливість зливи з грозами, безпросвітний туман;
8. І найважче – подолати страх публічності. 

Незважаючи ні на що, 30 червня 2016 року Микита чудово впорався зі всіма труднощами і реалізував задумане. Він встановив неофіційний рекорд України в 14 років приготував 10 літрів українського борщу на вершині гори Говерла.

Конотопчанин на вершині Говерли приготував борщ, фото-1

Масове поїдання українського борщу на вершині гори Говерла Микита присвятив 25-річчю незалежності України. Він публічно заявив, що і далі буде прославляти свою країну і свою національну кухню на весь світ.

Конотопчанин на вершині Говерли приготував борщ, фото-2

А також 14-річний підліток зухвало кинув виклик популярній кулінарній передачі "МайстерШеф", закликавши її кухарів повторити його рекорд.

VectorNews
Конотоп Говерла борщ рекорд Книга рекордів Гінеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати
Коментарі