• Головна
  • Продукти, які захищають від раку
Реклама
14:29, 1 вересня 2015 р.

Продукти, які захищають від раку

Реклама

Рак є не тільки результатом спадковості, а й результатом поганого харчування і нездорового способу життя.

Якщо ви хочете захистити себе від цього підступного захворювання, не опинитися під апаратом Кібер-ніж в онкологічній клініці http://cliniccyberknife.ru, додайте в свій раціон фрукти та овочі, свіжовичавлені соки, оливкову олію, горіхи, продукти, які багаті омега-3 (риба, лляне насіння). Ці продукти запобігають запальним умовам, які викликають утворення раку, зміцнюють імунну систему і пригнічують зростання мутованих клітин.

Боротьба проти раку починається на вашій кухні.

Гранат

Гранат червоного кольору майже інстинктивно нагадує кров і, дійсно, цей фрукт є багатим джерелом фолієвої кислоти, яка необхідна для правильного утворення червоних кров'яних клітин.

Виявили, що гранат може знизити ризик раку грудей у жінок. Він містить речовини, які пригнічують ріст раку. Сік з граната (стакан на день) гальмує розвиток і знижує ймовірність лікування раку простати більш ніж на 60%, так само, як і лікування раку нирки http://cliniccyberknife.ru/lechenie-raka-pochki-udalenie-opuholi-metastaz-operatsiya-onkolologiya.html.

Багатство антиоксидантних речовин, що містяться в гранаті, проявляє протипухлинну дію. У випадку раку грудей можна змінити або захистити клітини організму. У боротьбі проти раку простати гранат також надає антипроліферативну активність, яка інгібує проліферацію пухлинних клітин і запобігає їхньому зростанню, стимулює смерть клітин пухлини.

Куркумін (куркума)

Куркумін руйнує ракові клітини, він починає процес їх самознищення.

Лабораторні дослідження показали, що куркумін, змушує ракові клітини гинути. Вчені з дослідницького центру раку в Х'юстоні виявили, що люди, які вживають 2 гр куркуми на день, до 8 разів менше хворіють і потрапляють на лікування кібер-ножем раку печінки http://cliniccyberknife.ru/kiber-nozh-lechenie-raka-pecheni-udalenie-metastaz-opuholi-onkologii-operatsiya.html, в 5 разів менше раком грудей і в 10 разів менше раком нирки, навіть якщо вони живуть в дуже забрудненому навколишньому середовищі.

При деяких видах раку куркумін проникає вглиб ракових клітин і руйнує їх. У чистому вигляді він не всмоктується в шлунку. Щоб скористатися його корисними властивостями, краще об'єднати його з перцем.

Морква

Вченим з університету Ньюкасла вдалося довести, що овоч містить цілий ряд сполук, які знижують ризик виникнення пухлин. Морквина містить вітамін А, який має протиракові властивості. Дослідники з Університету Йорка кажуть, що часте споживання моркви захищає від раку простати. Вживання в їжу великої кількості овочів також може допомогти знизити ризик розвитку раку грудей, особливо його агресивних варіантів.

Яблука

Одне яблуко в день захистить нас від візиту до лікаря. Яблука багаті антиоксидантами, які заважають розвитку ракових клітин. Аналогічні висновки були зроблені вченими з французького Національного інституту здоров'я та медицини в Страсбурзі. Вони кажуть, що група флавоноїдів в ракових клітинах стимулює процес їхнього самогубства або, принаймні, гальмують їх зростання.

Зелений чай

Чай є найстарішим з напоїв у світі. Крім унікального смаку, освіжаючих і стимулюючих властивостей, він цінується в першу чергу за антиоксиданти, які захищають організм від багатьох захворювань і затримують процес старіння.

Напій робить позитивний вплив на серце, регулює холестерин в крові і цукор в крові, запобігає діабету, а також допомагає спалювати жир і прискорити обмін речовин, заспокоює і допомагає поліпшити пам'ять, а також підтримує печінку і нирки, регулює травлення і знімає отруєння алкоголем, гальмує розвиток карієсу і освіжає подих.

Було доведено, що зелений чай знижує ризик виникнення онкології.

Часник і цибуля

Лікувальні властивості часнику прекрасно знали і наші бабусі. Аліцин, головний компонент часнику має сильну бактерицидну дію, отже часник є ідеальним антибіотиком.

Дослідники виявили, що часник містить біля 30 речовин з антираковими властивостями. Італійській дослідник Маріо Негрі з інституту в Мілані встановив, що якщо споживати одну цибулину на день, це знизить ризик розвитку до дев'яти видів раку від 25 до 80%. Важливо відзначити, що при обробці цибуля не втрачає свої цінні властивості. Експерти пояснюють, що протипухлинний ефект цибулі може бути пов'язаний з флавоноїдами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...